Gastro blogerica Ana Ivančić donosi recept sa šparogama kojim možete ovu proljetnu namirnicu, bogatu hranjivim tvarima i vitaminima, iskoristiti na drugačiji i nov način.
Tražite brzi desert koji će oduševiti vaše goste i biti kruna svakog obroka?
Očarajte obitelj i prijatelje s tradicionalnom uskrsnom poslasticom uz recept i korisne savjete chefa Vukadina
Pinca, sirnica ili uskrsna pogača – bez obzira kako je nazvali
Poznati chef i zvijezda MasterChef žirija podijelio recept za jedno od svojih omiljenih jela s domaćom manistrom.
Otkrijte kako možete kombinirati bogate okuse craft piva s nježnom piletinom u ovom jedinstvenom receptu.
Leo Jurešić otkriva recept za savršeno mekane i prozračne krafne koje lako možete pripremiti i u vlastitoj kuhinji.
Pan-pek s tradicijom rada punih 32 godine u trgovinama diljem Hrvatske otkriva tajnu i recept najmekših i najukusnijih krafni.
Ovaj recept za balotice od dimljene ribe izuzeto je jednostavan za napraviti, a prepun je savršenih okusa i mirisa koji će vašu trpezu učiniti puno bogatijom.
Svi znamo da je hobotnica ispod peke pravi morski specijalitet, ali su nam iz kuhinje restorana Bota Šare otkrili kako hobotnicu možete pripremiti i u svojoj kuhinji, a mirisi i okusi će biti baš izuzetno aromatični i neodoljivog okusa.
Orzo od liganja sočan je recept koji nam dolazi iz kuhinje restorana Bota Šare, a svi znamo da je ječam itekako hranjiva namirnica koja u spoju s lignjama i mirisnim bijelim vinom daje sjajne okuse na vašem tanjuru.