Pissaladière je klasično jelo francuske kuhinje, to je zapravo naziv za tradicionalni tart s lukom, koje potječe iz regije Nice na jugu Francuske.
Austrijski kolačići “Original Ausser Lebkuchen” predstavljaju pravu poslasticu punu tradicije i okusa, koji očaravaju sve ljubitelje slatkog.
Ovaj kolač od borovnica s kavom idealan je spoj svježine borovnica i aromatične kave. Kolač je sočan, bogat okusom, i savršeno se slaže uz šalicu jake, crne kave.
Cinnamon Rolls, ili rolice s cimetom, iako su popularne diljem svijeta, posebno su omiljene u nekim dijelovima Europe, uključujući Austriju.
U današnjem brzom tempu života, pronalaženje vremena za pripremu zdravih i ukusnih obroka može biti izazov. No, s ovim brzim receptom za losos sa šparogama, možete imati oboje, brzu pripremu i hranjivi obrok.
Stigle su nam šparoge koje su iznimno hranjive i niskokalorične
Ukusni škampi, bilo svježi bilo smrznuti, savršeni su pripremljeni na divljoj riži, a ovo jelo se brzo priprema i prava je delicija na svakoj trpezi.
Oslić je tako ukusna riba koja osvaja kuhare diljem svijeta, ali i naše kuhinje u kojima ju volimo spravljati na različite načine.
Donosimo vam recept za idealno i ukusno predjelo koje ćete moći s ponosom servirati svojim gostima i ukućanima – tortica sa Brie sirom, jabukama i orasima.
Jedan od najpoznatijih toplih napitaka u svijetu usadio se u sve kulture svijeta postavši time jedan od najpoznatijih, mogli bi smo ga tako nazvati, trendova današnjice.